Wieg / Co-sleeper Bedside 40x80 White Wash
  • Wieg / Co-sleeper Bedside 40x80 White Wash
  • Wieg / Co-sleeper Bedside 40x80 White Wash
  • Wieg / Co-sleeper Bedside 40x80 White Wash
  • Wieg / Co-sleeper Bedside 40x80 White Wash
  • Wieg / Co-sleeper Bedside 40x80 White Wash

Wieg / Co-sleeper Bedside 40x80 White Wash

Hulp met keuze? Bel: 013-5359443

Wieg / Co-sleeper Bedside 40x80 White Wash

Met deze co-sleeper wieg heeft uw kindje de eerste 6 maanden een heerlijk plekje om lekker te slapen, maar ook om aan te schuiven bij papa en mama. Dit houten wiegje heeft namelijk één zijkant die normaal gemonteerd kan worden, maar die ook een slag omlaag kan. Het is dus niet één van de twee, maar kan op 2 manieren gebruikt worden. 

Een co-sleeper wordt vaak gebruikt om de vermoeidende nachten iets eenvoudiger te maken: u hoeft niet steeds naar de babykamer te hollen, maar uw kindje direct uit de co-sleeper aan de borst leggen of even geruststellen. Ideaal dus voor die eerste 6 maanden!

Meer informatie
Minder informatie

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Uitgebreide informatie

Wieg / Co-sleeper Bedside 40x80 White Wash

Eigenschappen

- 2-in-1 wieg en co-sleeper
- Afmetingen (LxBxH): 80 x 45,5 x 80cm
- Maximale aansluithoogte tot ouderlijk matras: 55cm

Gebruik de wieg niet meer zodra je kindje zichzelf omhoog kan trekken, op de knieën gaat zitten of zelfstandig kan zitten.

Lees voor gebruik de instructies die bij de wieg zitten, voordat je deze in gebruik neemt.

Verzenden

Verzenden

Wanneer uw bestelling bij Babykamers.nl via GLS verzonden kan worden, heeft u dit binnen 2 werkdagen na bestelling en ontvangst van betaling huis.

Op onze site kunt u met behulp van uw ordernummer het verzonden pakket traceren. U ontvangt daarnaast ook een e-mail van GLS zodat u uw pakket kunt volgen. Er wordt geen exact leveringstijdstip aangegeven, enkel de dag van levering. 

Heeft u een babykamer, bed, box met lade of ander meubelstuk besteld? Om dit compleet en zorgvuldig bij u te leveren, worden hiervoor onze eigen chauffeurs ingezet. De levertijd hierop bedraagt ongeveer 2-3 weken, tenzij anders staat aangegeven in de productomschrijving. Wij nemen tijdig contact met u op om de leveringsdag en tijdsvenster bekend te maken. 

Ruilen & Retourneren

Ruilen en retourneren

Is het bestelde product niet naar wens? Bij Babykamers.nl kunt u bestelde producten binnen 14 dagen na aankoop retourneren, mits ongebruikt en in de originele verpakking.

U kunt ervoor kiezen om het artikel te ruilen voor bijvoorbeeld een andere kleur, maat of ander product. Ook kunt u ervoor kiezen om het bedrag van het product gecrediteerd te krijgen. Slechts de door Babykamers.nl gemaakte verzend- en adminstratiekosten worden hierbij in rekening gebracht.

Retourneren is op kosten van de klant.

Babykamers, bedden en andere meubelen kunnen helaas niet geretourneerd of geruild worden.

Betalen

Betalen

Bij Babykamers.nl kunt u op diverse manieren betalen, zowel vooraf als achteraf, in Nederland en België.

Vooraf betalen kunt u door middel van bankoverschrijving, iDeal, MisterCash, Visa, Mastercard en Paypal. Wanneer de betaling binnen is, wordt het product naar u verzonden.

Achteraf betalen kunt u door middel van Klarna. U krijgt hierbij eerst het artikel thuisbezorgd, waarna u de Klarna-factuur binnen 14 dagen dient te voldoen. Houdt rekening met de mogelijkheid dat meubelen ná deze 14-dagen termijn bezorgd kunnen worden.  

Klantenservice
Ons team staat voor je klaar!
Bereikbaar van 9:00 tot 18:00 uur
Online chatten
Dewi
Heeft u vragen?

Wellicht ook interessant voor u

Reviews (Schrijf een review en maak kans op €100,- shoptegoed)

Review Schrijven