Ruilen en retourneren

Let op: Meubels of babykamers kunnen niet geruild of geretourneerd worden. Dit komt doordat de babykamer speciaal voor u wordt besteld en beschermend en secuur wordt verpakt. Onderdelen raken snel beschadigd bij het in- en uitpakken van de dozen en materiaal kan gemakkelijk verloren gaan. Indien u advies nodig hebt bij het bestellen van meubelen of babykamers wordt u aangeraden om voorafgaand aan uw bestelling contact op te nemen met onze klantenservice. Zij helpen u graag! U kunt overige accessoires natuurlijk wel retourneren. Wij danken u voor uw begrip.

Hoe kan ik babykamer toebehoren ruilen of retourneren?

Meubels van de babykamer kunnen niet geruild of geretourneerd worden. Babykamer toebehoren zoals bedaankleding kan wel geruild of geretourneerd worden.

1. Download het onderstaande retourformulier en print deze uit.
2. Vul het formulier volledig en naar waarheid in.
3. Verpak de babykamer toebehoren naast de originele verpakking ook in een omdoos. Een omdoos is een extra doos waarin het artikel en de verpakking goed beschermd zijn tijdens het transport. Neem het adresveld van het retourformulier over en vermeld deze duidelijk op de omdoos waarin u het artikel verpakt. 
4. Stop het retourformulier in een envelop en plak deze stevig vast op de omdoos. Voor de zekerheid kunt u hier ook onze adresgegevens op vermelden.
5. Plak de omdoos goed dicht. Gebruik alleen transparante tape en géén duct-tape of bruine tape. Dit geldt ook voor de originele verpakking. Deze moet weer als nieuw verkocht kunnen worden. 
6. Breng het pakket naar een Postkantoor bij u in de buurt. Zij kunnen u op de hoogte brengen van de tarieven. De verzendkosten zijn voor uw eigen rekening.
7. Uw pakket wordt verstuurd. Zodra deze bij ons in ontvangst wordt genomen nemen wij het in behandeling. Indien u een artikel wilt ruilen, nemen wij de kosten voor het verzenden van een nieuw product voor onze rekening.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, verzoeken wij u vriendelijk om het retourformulier volledig en naar waarheid in te vullen.

Retourformulier

Ons adres

Babysupershop BV
Groenstraat 139-03
5021 LL Tilburg
Nederland

Het retourneren van babykameraankleding en toebehoren is uw eigen verantwoordelijkheid. Bewaar daarom altijd het verzendbewijs met Track&Trace nummer van uw retourzending. Babykamers.nl houdt €2,80 administratiekosten in van het creditbedrag.