Peuterbed

Tijdelijk niet in voorraad.

Peuterbed

Een peuterbed, ook wel juniorbed genoemd, is de logische opvolger van een ledikantje of wiegje. Je kindje groeit natuurlijk als kool en zal voordat je het weet een groter bed nodig hebben. Een eenpersoonsbed is voor je kleintje natuurlijk nog iets te groot, vandaar dat er een peuterbed aangeschaft moet worden. Een juniorbed biedt je kind nog net dat beetje extra veiligheid tijdens de nacht. Een peuterbed is zowel veilig als comfortabel. Daarnaast kun je een leuk juniorbed uitzoeken die helemaal in de stijl van de babykamer past. Voor iedere kinderkamer is er het geschikte juniorbed!

Ons peuterbed assortiment

Voor iedere kinderkamer hebben wij een leuk peuterbed van Bebies First. Een greep uit ons assortiment:

  • Juniorbed Femke : Een strak vormgegeven peuterbed voor in elke kinderkamer. De neutrale witte kleur straalt rust uit, maar is ook erg stijlvol. Gemakkelijk te combineren met leuke accessoires.
  • Juniorbed Saartje : Dit peuterbed heeft een aparte uitstraling door het gebruik van teak MDF afgewerkt met witte accenten. Met dit peuterbed creëer je zo een stijlvolle kinderkamer.
  • Juniorbed Sonja : Ook peuterbed Sonja is een strak peuterbed van wit gespoten MDF. Een veilig en rustig peuterbed waar een leuk dekbedovertrek niet op misstaat.
  • Juniorbed Bartje : Handig peuterbed met verstelbare bodem. De combinatie van MDF en meubelplaat maakt het peuterbed leuk om te zien en siert iedere kinderkamer.

Peuterbed online bestellen

Heb je het ideale peuterbed voor jouw kind uitgezocht? Dan heb je dat leuke peuterbed ook zo in huis! Wij zetten namelijk onze eigen chauffeurs in om jouw juniorbed met zorg bij jou thuis af te leveren. We trachten dan ook altijd binnen 2 weken na bestelling en betaling het juniorbed te leveren. Bij een juniorbed van Bebies First hoort een matrasje met afmeting 150x70 cm. Deze vind je ook gemakkelijk in ons assortiment. Zo haal je in één keer alles voor het juniorbed in huis bij Babykamers.nl!