Moderne babykamers

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Moderne babykamers

Kies de mooiste moderne babykamers uit voor uw kleine baby!

Voor moderne babykamers bent u bij Babykamers.nl aan het juiste adres. Zodra er een kleintje op komst is, is het natuurlijk handig om op voorhand al uw babykamertje in te richten en dat kan zeker met onze stijlvolle moderne babykamers! Naast het stijlvolle uiterlijk zijn onze babykamers ook veilig en verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Wij hebben babykamers naar ieders wens. Hieronder treft u een korte omschrijving van de verschillende merken die u bij ons kunt bestellen.

Merken moderne babykamers

In ons uitgebreide assortiment bij Babykamers.nl kunt u verschillende merken moderne babykamers vinden die allemaal een eigen stijlvolle vormgeving bezitten. Welk merk kiest u uit voor uw baby?

  • Bebies First
  • Bopita
  • Cabino
  • Coming Kids

Moderne babykamers: Bebies First

De moderne babykamers van Bebies First combineren een modern ontwerp met een aantrekkelijke prijs. Veel van deze moderne babykamers worden door Babykamers.nl tegen de absoluut laagste prijs in Nederland aangeboden. De strakke vormgeving van Bebies First moderne babykamers heeft een zeer stijlvolle uitstraling en past binnen de moderne huishoudens.

Moderne babykamers: Bopita

Met momenteel 27 verschillende moderne babykamers is Bopita een trouwe babykamer leverancier die van innovatie houdt. De collectie moderne babykamers wordt regelmatig vernieuwd, zo is er sinds kort weer de nieuwe Bopita Babykamer Belle uit. En voor liefhebbers van eigentijdse strakke meubels is er de babykamer Bopita Sofie, mooi wit afgelakt. Bent u op zoek naar een wat meer kleurrijke kamer? Dan zijn de meubelen van Bopita Mix & Match perfect voor u. Bopita biedt complete babykamers, maar ook tweedelige babykamers die bestaan uit een ledikant en een commode

Moderne babykamers: Cabino

Bent u op zoek naar moderne babykamers met toch een gezellige en knusse uitstraling? Dan bent u bij Cabino op de goede weg. Zij hebben namelijk veel romantische babykamers zoals de Cabino Annelies en Cabino Torino. Beide kamers hebben een warm karakter en hebben een luxe uitstraling.

Moderne babykamers: Coming Kids

De collectie van Coming Kids kenmerkt zich door haar vrolijke, speelse en toch babykamers. U vindt in deze collectie zowel lieve als stoere babykamers, die op vele manieren te combineren zijn. Een voorbeeld van een creatief ontwerp is de Coming Kids Beachlife babykamer, deze is geïnspireerd op het strandleven. Een ander leuk design is de Coming Kids Basic White kamer, dit kamertje straalt heel veel energie en frisheid uit!