Koeka

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

23 artikel(en)

Koeka vindt u op Babykamers.nl!

Op Babykamers.nl bestelt u verschillende producten van het merk Koeka. Koeka produceert producten die te maken hebben met het slapen en het verzorgen van baby’s en kinderen. Dat past dus helemaal bij het assortiment wat Babykamers.nl biedt! Koeka is een bekend merk wat staat voor kwaliteit en is niet meer weg te denken uit de baby wereld. Daarnaast maken ze veelvuldig gebruik van badstof, wat de producten uniek maar vooral fijn maakt. Nieuwsgierig geworden? Kijk snel in ons Koeka assortiment op Babykamers.nl!

Koeka in het babykamertje

Nu bent u vast benieuwd wat Babykamers aanbiedt van het merk Koeka. Als eerste zijn er kruikenzakken van Koeka verkrijgbaar bij ons. De naam kruikenzak zegt het eigenlijk al, het is een hoes voor een kruik. Het is altijd handig om een kruik met daarom een kruikenhoes te hebben in een babykamertje. Het zal namelijk het babybedje voorverwarmen waardoor het babytje heerlijk zal slapen. De kruikenzakken zijn gemaakt van het materiaal wafel en is sluitbaar met het koord aan de bovenkant. Dat is niet alleen handig, maar ziet er ook nog eens schattig uit. Zo’n kruikenzak is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals baby blauw en baby roze. Daarnaast zijn er ook wieglakentjes van Koeka verkrijgbaar. Deze zijn geschikt voor wiegjes maar ook voor reiswiegjes. Op deze wieglakentjes zitten mooie borduursels en heeft een afmeting van 80 x 100 cm. Ten slotte zijn er wieg dekentjes en ledikant dekentjes van Koeka verkrijgbaar in ons assortiment. Ook deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn gemaakt van wafelstof en teddystof. Ze zijn heerlijk zacht en ideaal voor in een wiegje of ledikantje. Wilt u meer informatie over de producten van Koeka? Neem dan snel contact met ons op!

Voordelen van Koeka op Babykamers.nl

Als u zo’n product van Koeka bestelt op Babykamers.nl neemt dat voordelen met zich mee. U heeft natuurlijk niet alleen een kruikenzak of wieglaken nodig in een babykamertje. Het handige is dat u op Babykamers.nl nog veel meer kunt bestellen, namelijk:

Dat is erg handig, want dan bent u in een klap klaar!