Bopita

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-60 of 97

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Bopita babykamer

Wanneer u op zoek gaat naar de perfect babykamer komt u geheid de Bopita babykamer tegen. De Bopita babykamer staat bekend om de strakke uitstraling en uitstekende kwaliteit. Bopita is dan ook een merk dat al jaren aan de top meedraait als het gaat om babyartikelen. Een Bopita babykamer shopt u tegen de scherpste prijs bij Babykamers.nl. Het voordeel van de Bopita babykamer is dat de meubels gemakkelijk zelf in elkaar te zetten zijn middels de bijgesloten handleiding. Zo zet u zelf gemakkelijk meubels in elkaar van uitstekende kwaliteit.

Over Bopita

De Bopita babykamer is zo bekend omdat Bopita altijd het beste wil voor uw kind. Bopita is dan ook een merk dat als jaren lang meedraait als het gaat om baby- en kinderartikelen. Bopita produceert uitsluitend meubels die gebruiksveilig zijn en het allerbelangrijkst kindvriendelijk. De veiligheid van uw kindje staat voorop. Bopita probeert bij elke collectie weer vooruitgang te boeken en meer te leren over de wensen van kinderen, en deze in uiting te brengen in haar producten.

Bopita babykamer Silas

Een voorbeeld van een Bopita babykamer uit de collectie van Babykamers.nl is de Bopita babykamer Silas. Deze set meubels bestaat uit een ledikant, commode en een kast. De meubels hebben een prachtige strakke en rustige uitstraling. White wash is hier gecombineerd met Silver Grey panelen. Voor zowel jongens als meisjes is deze Bopita babykamer erg leuk aangezien de kleuren erg neutraal zijn. Dit zorgt ervoor dat u uw volle fantasie kunt gebruiken voor de rest van de inrichting van de babykamer waardoor u er een prachtig paleisje van kunt maken. Met deze Bopita babykamer creëert u een mooi geheel. Daarbij heeft u gelijk al de nodige bergruimte. Zo heeft de commode 3 handige opbergladen waar uw de babyspulletjes gemakkelijk in op kunt bergen. Dit maakt de commode multifunctioneel.

Bopita babykamer Cobi

De Bopita babykamer Cobi is een ander prachtig voorbeeld uit ons assortiment Bopita babykamers. Deze Bopita babykamer is uitgevoerd in wit MDF. De uitstraling van deze Bopita babykamer is erg strak. Door de neutrale kleur staat dit erg leuk bij fel gekleurde muren. Zo ontstaat er een mooi contrast in de Bopita babykamer. Naast het feit dat alles gemakkelijk te combineren is met de meubels zijn de meubels ook erg handig in gebruik. De commode heeft 3 handige laatjes en een deurtje. Zo zijn de babyspulletjes gemakkelijk te scheiden en goed toegankelijk.