Klassieke babykamers

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-60 of 199

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Klassieke babykamers

Verkies je een knusse en gezellige woning boven koel en strak, dan passen klassieke babykamers daar goed bij. De warmte en geborgenheid stralen er bij onze mooie klassieke babykamers helemaal van af. In onze showroom adviseren we je dan ook graag vrijblijvend over het inrichten van jouw ideale babykamers. Hier vind je een overzicht van de door ons geselecteerde klassieke babymakers.

Kenmerken klassieke babykamers

Klassieke babykamers zijn goed te onderscheiden van moderne, strakke babykamers. Bij klassieke babykamers staan massief hout en afgeronde vormen centraal. Massief hout geeft een warme uitstraling aan de meubels van babykamers en de ronde vormen maken het af met een zachte uitdrukking. Wit en naturel hout zijn kleuren die bij klassieke babykamers vaak voorkomen. Steeds vaker wordt een door ons als klassiek ingedeelde babykamer door anderen als modern gezien. Mocht je in deze rubriek niet vinden wat je zoekt, dan kan je altijd even kijken bij onze moderne of goedkope babykamers.

Klassieke babykamers Bebies First

Op Babykamers.nl vind je vooral klassieke babykamers ban Bebies First. Bebies First weet een moderne draai aan klassieke vormen te geven, waardoor haar babykamers veel warmte en gedegenheid uitstralen. Deze babykamers van Bebies First zijn vaak vormgegeven in wit, maar zijn ook te bestellen in de authentieke kleur ‘old cottage’. Old cottage klassieke babykamers zijn van speciaal hout gemaakt wat de meubels een uitstraling geven van een oud en knus huisje. De volgende twee klassieke babykamers van Bebies First zijn verkrijgbaar van dit speciale materiaal:

  • Bebies First babykamer Sem
  • Bebies First babykamer Bram

Klassieke babykamers en meer

Bij Babykamers.nl zijn verschillende klassieke babykamers te vinden. Maar ook voor de modern ingerichte huizen hebben wij een ruim assortiment aan leuke moderne babykamers. Voor iedere stijl bestaan een passende babykamer. In ons assortiment vindt u naast complete babykamers ook verschillende meubels in bijvoorbeeld de klassieke stijl. Denk hierbij aan kasten, commodes en wandrekken. Bekijk nu online ons assortiment babykamers en geef jouw baby een mooi eigen plekje om te slapen.