Contact opnemen met Babykamers.nl

Hebt u advies nodig over een specifiek product? Hebt u vragen over een bestelling of een aankoop? Of hebt u onverhoopt een klacht? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag!

Babykamers.nl is dé webwinkel voor babykamers in Nederland en België. Prachtige babykamers voor internetprijzen! Naast het uitgebreide assortiment babykamertjes biedt Babykamers.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. 

Om deze babykamers compleet, onbeschadigd en zorgvuldig bij u af te leveren worden onze eigen chauffeurs hiervoor ingezet. We trachten babykamers binnen 2 á 3 weken na bestelling en betaling te bezorgen. Wij zullen tijdig contact met u opnemen om de exacte leverdag en het tijdsvenster aan u door te geven.

Contactgegevens babykamers .nl

Per e-mail staan wij altijd voor u klaar: verkoop@babysupershop.eu

Wanneer uw aankoop onverhoopt gebreken vertoont, kunt u dit per e-mail melden aan service@babysupershop.eu. Graag onder vermelding van uw bestelnummer, zodat wij uw gegevens er snel bij kunnen zoeken. Wij verzoeken u vriendelijk doch dringend om ook foto's van de gebreken aan de babykamer ter begeleiding aan de mail toe te voegen. Met deze informatie kunnen wij u het beste van dienst zijn.

Telefonisch kunt u ons bereiken via: 013-5359443.

De klantenservice van Babykamers .nl is van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 18.00 uur telefonisch bereikbaar. Buiten deze tijden kunt u een e-mail sturen, waarop u zo spoedig mogelijk een antwoord op kunt verwachten! 

Een brief naar Babykamers.nl kan gericht worden aan:
Afdeling Klantenservice
Groenstraat 139-03
5021 LL, Tilburg.

Bankrekening:
IBAN: NL77 RABO 0170 5128 35 t.n.v. Babysupershop BV
BIC: RABONL2U

Overige contactinformatie

Ons afhaaladres: 

Groenstraat 139-03 
5021 LL, Tilburg.

Babykamers.nl is een van de handelsnamen van Babysupershop BV. Babysupershop BV staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 54983665.

Het BTW nummer van Babysupershop BV is NL851516506B01.

Is dit niet de informatie over Babykamers.nl waar u naar op zoek bent, dan kunt u ook een weergave van alle babykamers bereiken via de volgende link: babykamers Ook kunt u direct naar een weergave van alle moderne babykamers, een overzicht van alle klassieke babykamers of een overzicht van alle betaalbare babykamers springen.

Mocht u bij een andere babyspeciaalzaak of webwinkel een Bopita babykamer of andere a-merk babykamer hebben gevonden die u niet kunt vinden op onze website? Dan kunt u hier altijd telefonisch contact voor opnemen met de klantenservie. Wij helpen u graag aan een unieke babykamer!

Bekijk ook eens onze partners