Babykamers bezorgen en afhalen

Uw bestelling thuis laten bezorgen of liever zelf afhalen? Bij Babykamers.nl kan het allebei! U krijgt bij Babykamers.nl de keuze om een bestelling te laten verzenden of om het zelf bij ons magazijn af te halen. Indien u kiest voor verzenden, dan laten wij uw babykamer met veel zorg door onze eigen chauffeurs bij het gewenste afleveradres bezorgen. Als u slechts een enkel product hebt besteld, zal dit ook met GLS verstuurd kunnen worden. Bezorging met eigen chauffeurs staat altijd vermeld bij de productinformatie. Indien u er voor kiest om uw bestelling zelf af te halen rekenen wij uiteraard geen verzendkosten!

Uw babykamer zelf afhalen

Indien u er voor kiest om uw bestelling af te halen, dan kan dit bij ons magazijn op het volgende adres:

Babysupershop BV
Groenstraat 139-03 
5021 LL Tilburg

Verzenden van babykamers

Verzendtarieven:
Wij hanteren diverse verzendtarieven voor verschillende gewichtsklassen.

 • Postpakketten: €2.50 (PostNL)
 • Standaard: €4,95 (GLS)
 • Meubels klasse 1: €7,50 (Eigen bezorgdienst)
 • Meubels klasse 2: €14,95 (Eigen bezorgdienst)
 • Meubels klasse 3: €24,95 (Eigen bezorgdienst)
 • Meubels klasse 4: €40,00 (Eigen bezorgdienst)

Verzenden kan alleen binnen Nederland en België. Indien u meubelen hebt besteld, dan worden deze met onze eigen chauffeurs bij u bezorgd. Onze bezorgdienst levert uw meubelbestelling tot de eerste voordeur op de begane grond van uw woning(complex). Indien u in een appartementencomplex / flatgebouw woont, dan dient u naar de ontvangsthal te komen om de bestelling daar persoonlijk in ontvangst te nemen.

Babykamers en zware (of breekbare) meubels worden met veel zorg door onze eigen bezorgdienst bij u thuis geleverd. Dit omdat deze pakketten te groot, te zwaar of te breekbaar zijn voor de reguliere bezorgdiensten. Wanneer wij uw bestelling en betaling in goede orde ontvangen hebben, krijgt u van ons een mail om zelf een bezorgafspraak in te plannen. We streven ernaar om uw bestelling binnen 2-3 weken (tenzij anders staat aangegeven op onze website) met onze bezorgdienst bij u te komen leveren.

Vrijwel alle online bestellingen worden al binnen twee werkdagen na bestelling en betaling bij u thuis bezorgd! Met uitzondering van:

- Zware meubels. Deze worden binnen 2 á 3 weken door onze eigen chauffeurs bezorgd. U kunt zelf een bezorgafspraak maken.
- Artikelen die bij de leverancier besteld moeten worden. De levertijd varieert, maar bedraagt vaak 1 á 2 weken. 

Mocht u toch nog vragen hebben over de levertijd van bepaalde artikelen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Hoe gaat de bezorging van een webbestelling in zijn werk?

 • Als u klaar bent met online winkelen en uw winkelwagentje is afgerekend, dan ontvangt u per e-mail een bestelbevestiging.
 • Indien u na 06:00 's ochtends heeft besteld, dan wordt uw bestelling de eerstvolgende werkdag verzendklaar gemaakt en aan onze bezorgdienst GLS overgedragen. Bestellingen geplaatst vóór 06:00 worden diezelfde dag nog overgedragen aan de bezorgdienst. Dit geldt niet voor babykamers en meubelen. Deze worden niet aan GLS overgedragen, maar worden binnen 2 á 3 weken door onze eigen bezorgdienst bezorgd. Kleine bestellingen passen soms in een brievenbuspakket. Deze worden aan PostNL overgedragen.
 • Wanneer uw bestelling is overgedragen aan GLS, dan ontvangt u van ons een e-mail met informatie over uw zending. Indien uw pakket met PostNL Brievenbuspost verstuurd is, krijgt u deze informatie niet. Dat komt doordat brievenbuspost niet te traceren is. In de e-mail voor GLS zendingen, staat uitgelegd op welke dag uw bestelling geleverd gaat worden. Dit is gewoonlijk de eerstvolgende werkdag. GLS geeft in deze mail ook aan dat u uw bestelling kunt volgen met Track&Trace, maar hier kunt u geen tijdsindicatie van de levering in terug vinden. Dit wordt door GLS niet gecommuniceerd. 

Wilt u weten hoe laat uw pakket bezorgd wordt? Of wilt u een andere leveringsdatum kiezen? Of wilt u uw bestelling bij een pakketshop in de buurt laten afleveren? 
Dit is allemaal mogelijk, maar hier moet enige uitleg bij gegeven worden. Klik hier voor meer informatie.

 • Indien u niets wijzigt, zal GLS uw bestelling 's nachts sorteren en naar een verzenddepot bij u in de buurt brengen. Eenmaal aangekomen op het juiste depot, wordt uw bestelling in een bestelbus geladen en zal het in de loop van de dag bij u bezorgd worden. U kunt dan geen tijdsindicatie meer opvragen.

Uw bestelling traceren

Ongeveer 36 uur na bestelling kunt u, uw bestelling online traceren, mits deze met GLS wordt verstuurd. Een babykamer kan helaas niet online worden getraceerd. Helaas kan er geen schatting worden gegeven van het exacte levertijdstip. Wel kunt u zien of uw pakketje naar u onderweg is! U krijgt per e-mail een verzendbevestiging met een link naar de GLS Track&Trace pagina. Tevens kunt u in deze mail kiezen voor een afwijkende verzenddatum. Hieronder vindt u een verklaring van verzendstatussen.

 • Overslag = Uw bestelling is voor de eerste keer gescand door GLS.
 • Aankomst = Uw bestelling is voor de 2e keer gescand op het verzenddepot.
 • Bestel = De chauffeur heeft de bestelling gescand en heeft deze voor aflevering ingeladen
 • Aflevering = De chauffeur heeft de bestelling gescand voor aflevering. Naam en tijd van aflevering worden vastgelegd. Wanneer niet kan worden afgeleverd, is de reden hiervan zichtbaar.
 • Terug uit bestelling = Wanneer door de chauffeur niet kan worden afgeleverd, wordt dit bij terugkomst op het depot door een scan vastgelegd.
 • N. in bestelling = Wanneer een chauffeur tijdens het laden van de pakketten al weet dat een pakket niet (op tijd) kan worden afgeleverd (bv winkelsluiting), dan wordt dit op het depot geregistreerd en wordt het pakket niet in bestelling genomen.

Controleer de verzendstatus:

Ordernummer: Postcode:

Controleer

 

Uitzonderingen

Postpakketten (PostNL), meubelen en babykamers (eigen chauffeurs) kunnen niet online worden getraceerd. 
Postpakketten worden vaak van dinsdag t/m zaterdag bezorgd. Om beschadigingen te voorkomen, worden meubelen en babykamers door onze eigen chauffeurs bij u bezorgd. Indien u meubelen of een babykamer hebt besteld, zullen wij contact met u opnemen om u te informeren over de dag en het tijdsvenster van de levering. Wij trachten de levering binnen 2 á 3 weken na bestelling te realiseren, zoals in de beschrijving van het artikel staat vermeld. Meubelen die met eigen chauffeurs worden bezorgd, kunnen niet op de Waddeneilanden geleverd worden. Voor vragen over het verzenden of afhalen van bestellingen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice via 013-5359443 of via verkoop@babysupershop.eu.