Matras wieg

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Matras wieg

Wanneer je gekozen hebt voor een wiegje, is het belangrijk om een goede matras wieg aan te schaffen. Een goede nachtrust is voor jouw kindje erg belangrijk. Daarom is een zo comfortabel mogelijk matras wieg niet weg te denken. Lees snel verder zodat jij het beste voor je kindje uit kunt kiezen!

Het kiezen van een matras wieg

Op welke punten moet je nu precies letten wanneer je een matras wieg gaat kopen? Het is natuurlijk belangrijk dat deze zo comfortabel mogelijk is. Hou rekening met de volgende punten:

  • Koop de juiste grootte: Het matras wieg mag niet langer of korter zijn dan twee centimer dan het bed.
  • Koop de juiste dikte: Een matras wieg moet minimaal 8 centimeter dik zijn.
  • Koop het juiste materiaal: De meest geschikte materialen zijn schuimrubber of natuurlijke materialen.
  • Koop de juiste stevigheid: Een stevig matras wieg is beter dan een zacht matras. Let wel op dat het matras niet té stevig is.

Wanneer je goed let op de bovenstaande punten kan het niet anders dan dat jij het juiste matras wieg voor jouw kindje aanschaft. Om een wiegje nóg comfortabeler te maken kun je kiezen om ook een matrasbeschermer aan te schaffen. Deze vind je tussen onze babykamer accessoires! Hier vind je ook al ons bedtextiel en bijvoorbeeld een kruikenzak. Zo zorg je ervoor dat je kindje goed slaapt!

Het kopen van een matras wieg

Een matras wieg kopen doe je bij Babykamers.nl. Hier vind je matrassen van een hoge kwaliteit en in verschillende maten. Het is daarom belangrijk dat je goed let op welke maat je nodig hebt. Kom je er niet uit? Vraag het dan even aan ons! Onze medewerkers staat altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Wij begrijgen dat het uitkiezen van spullen voor jouw kindje niet altijd even makkelijk is. Daarom kies je voor ons!