Babykamers | Over ons

Babykamers.nl is de online babykamerswinkel voor Nederland en België.

De allermooiste babykamers en dat tegen internetprijzen! Naast het uitgebreide assortiment babykamers biedt Babykamers.nl alle voordelen op het gebied van uitgebreide informatie, veilig betalen, garantie en bezorging!

Kopen bij Babykamers.nl doet u, omdat…

  • U toegang hebt tot een groot en compleet assortiment babykamertjes!
  • Wij er alles aan doen om de babykamer zo snel mogelijk bij u thuis te krijgen!
  • U uw bestelling overal kan laten bezorgen, dus ook op een ander adres dan uw thuisadres!

U bent altijd welkom in onze babykamer webwinkel

Onze winkel is 365 dagen per jaar en 24 uur per dag geopend. Daarnaast kunt u 7 dagen per week bij onze klantenservice terecht. Zowel telefonisch als per e-mail!

Veilig betalen bij Babykamers.nl

Babykamers.nl heeft verschillende veilige betaalmogelijkheden. Zo kunt u, uw bestelling betalen via creditcard en iDeal. Betalen 14 dagen na bestelling is zelfs mogelijk met betaalmogelijkheid Klarna! Natuurlijk kunt u ook gewoon betalen via bankoverschrijving.

Voor betalingen vanuit landen buiten Nederland kan gebruik gemaakt worden van IBAN nummer NL77 RABO 0170 5128 35. De BIC code is RABONL 2 U.

Volledige fabrieksgarantie op alle babykamers

Bestellen op onze Babykamers.nl betekent dat garantie hebt op alle babykamers. Voor alle babykamers uit ons uitgebreide assortiment gelden namelijk fabrieksgaranties. Dit betekent dat u recht hebt op alle geldende fabrieksgarantievoorwaarden van de meubelen. 

Babykamers thuisbezorgd op ieder adres

We leveren de babykamers vrijwel altijd binnen 2 weken! De verzendkosten voor het bezorgen van een babykamer in Nederland én België bedragen maar €40! De babykamer wordt dan netjes bij u thuisbezorgd.

Afhalen van babykamers

De door u bestelde babykamer kan de dag na het plaatsen van uw bestelling ook afgehaald worden vanaf ons magazijn in Tilburg. Erg handig als u in de buurt woont of als u zelf een grote auto tot uw beschikking hebt. Vragen over de grootte van de pakketten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Retourservice van babykamers

Een babykamer wordt specifiek voor u besteld. Retourneren van babykamers is daarom niet mogelijk. Wij willen u graag adviseren welke keuze babykamer voor u het beste is. Neem vóór uw aankoop dan ook gerust contact op met onze klantenservice.

Partners waarmee wij linken

Op de volgende pagina vindt u alle partners waar wij mee linken