Wiegjes

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

24 artikel(en)

Baby wieg

Een baby wieg moet uw kindje een veilig gevoel geven. Uw kindje ligt goed beschermd in een baby wieg. Het grote voordeel van een baby wieg is de mobiliteit. Het wiegje is gemakkelijk te verplaatsen. Indien nodig kan het wiegje bijvoorbeeld verplaatst worden naar de ouderslaapkamer. Een baby wieg is ideaal als eerste stap, voordat het in een ledikant zal slapen. Tegenwoordig zie je tal van leuke wiegjes, de ene is nog leuker dan de ander.

Veiligheid van de baby wieg

Uw kindje moet veilig kunnen liggen in de baby wieg. Dit is onze hoogste prioriteit. Een baby wieg van Babykamers.nl voldoet dan ook aan de Europese veiligheidsnormen. Een aantal van deze normen hebben betrekking op de afmetingen. Onze wiegjes zijn diep en lang genoeg. Daarnaast is de bodem vlak en zorgt het voor voldoende ventilatie. De ruimte tussen de spijlen voldoen aan de normen waardoor uw kindje niet vast kan komen te zitten of er tussendoor kan.

Baby wieg aankooptips

Vindt u het toch nog erg lastig om de perfecte baby wieg uit te kiezen? Babykamers.nl helpt u graag bij uw zoektocht. Het aanschaffen van een goede baby wieg is echter van groot belang. Daarom hebben wij voor u aan aantal baby wieg aankooptips op een rijtje gezet:

  • Denk goed na op het wiegje in de babykamer komt te staand of in de ouderslaapkamer. Dit i.v.m. de grootte van de baby wieg.
  • Hoe lang wilt u de baby in het wiegje laten slapen? Wanneer u uw baby een lange tijd wil laten slapen in de baby wieg. Zorg dat dat het wieg ruim genoeg is.
  • Puur praktisch of ook ter decoratie? : Een wiegje kan ook dienen als leuke decoratie. In dat geval zijn er tal van mooie en sierlijke wiegjes!
  • Ventilatie : Het is van groot belang dat het wiegje goed ventileert.
  • Stevigheid: Zorg ervoor dat u bij het kiezen van de juist baby wieg goed let op de stevigheid. Het wiegje moet stevig kunnen staan. Babykamers.nl biedt u uitsluitende stevige wiegjes aan, de veiligheid van uw baby’tje staat bij ons voorop.
  • Matras voor in de wieg: Kies de juiste matras voor in de wieg. Het is natuurlijk belangrijk dat het baby'tje zo comfortabel mogelijk zal slapen.