Waskussenhoes

Tijdelijk niet in voorraad.

Waskussenhoes

Een waskussenhoes zorgt ervoor dat jouw kindje comfortabel kan liggen. De commode is gemaakt van een hard materiaal, waardoor jouw kindje niet lekker kan liggen. Daarom schaf je een waskussen aan, maar dankzij een waskussenhoes maak je het nog comfortabeler!

Waskussenhoes van Babykamers.nl

Een waskussenhoes van Babykamers.nl is altijd gemaakt van een hoge kwaliteit. Zo weet je zeker dat je het beste voor jouw kleintje aanschaft. Het hoogste comfort is iets wat jouw kleintje wel verdient. Wij bieden jou kussenhoezen van verschillende bekende merken, denk hierbij aan de volgende:

  • Koeka
  • Baby’s only
  • Haton
  • Cottonbaby
  • En nog veel meer!

Al deze merken bieden natuurlijk verschillende voordelen, maar wat het belangrijkste is, is dat ze allemaal van elkaar verschillen. Zo vind je dus waskussenhoezen in verschillende kleuren en met verschillende opdrukken. Hierdoor zit er altijd een waskussenhoes bij die perfect matched met het interieur en de stijl van de babykamer!

Het voordeel van een waskussenhoes

Een waskussenhoes is heerlijk zacht. De meeste zijn gemaakt van badstof, hierdoor kan het tere huidje van jouw kleintje niet beschadigen. Een ander groot voordel is dat een waskussenhoes eenvoudig in de wasmachine gewassen kan worden. Tijdens het verschonen van de luier kunnen er nog wel eens probleempjes ontstaan... Door de kussenhoes te wassen houd je alles schoon en fris! Een handige tip is om minimaal twee waskussenhoezen aan te schaffen. Zo kun je de tweede gebruiken wanneer de andere in de was zit.

Waskussenhoes bestellen

Een waskussenhoes bestel je bij Babykamers.nl. Hier koop je niet alleen de beste producten, maar maak je ook gebruik van een goede service. Zo leveren wij binnen twee werkdagen, is ruilen of geld terug mogelijk en kun je achteraf betalen. Naast een waskussenhoes kun je nog veel meer babykamer accessoires bij ons aanschaffen. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar een klamboe of kruikenzak!