Kruikenzak

Tijdelijk niet in voorraad.

Kruikenzak

Een kruikenzak is ideaal om jouw kleintje warm te houden. Een baby heeft zeker de eerste maanden veel moeite met de temperatuurregeling van zijn of haar kleine lichaampje. Deze kruikenzak vind je ook bij ons in het assortiment!

Voordelen van een kruikenzak

Een kruikenzak is ervoor om de temperatuur van jouw kleintje op peil te houden. Baby’s zijn nog niet in staat dit zelf te doen. Door gebruik te maken van een kruikenzak kun je je kindje een handje helpen. Een kruik is vaak gemaakt van een hard materiaal en daardoor kan de kruik heel heet worden. Door gebruik te maken van een kruikenzak is de temperatuur van de kruik beter te regelen, blijft de kruik langer warm en is bovendien materiaal van de kruikenzak heerlijk zacht. Hierdoor is het een waar genoegen voor jouw kindje om een kruikenzak tegen zijn of haar lichaampje te hebben. In ons assortiment vind je de leukste kruikenzakken. Wij bieden verschillende merken zoals Koeka, Baby’s Only of Little Dutch. Al deze merken beschikken over verschillende kruikenzakken. Zo zijn er kruikenzakken in effen kleuren, maar ook met een leuke opdruk zoals sterren of dieren erop. De meeste kruikenzakken zijn geschikt voor de standaard kruik. Allereerst vult u de kruik met warm water, het is daarbij belangrijk dat de kruik goed afgesloten wordt. Vervolgens doe je de kruikenzak om de kruik heen en sluit je ook deze goed af. Bekijk het assortiment en kies de leukste uit!

Een kruikenzak bestellen

Een kruikenzak bestellen doe je bij Babykamers.nl. Bij ons bestel je makkelijk en veilig de zachtste kruikenzakken online. Daarnaast maak je ook gebruik van onze uitstekende service. Wij adviseren je niet alleen graag, maar bieden ook een snelle levering, een niet goed geld terug garantie en een achteraf betalingsregeling. Kijk ook even bij al onze andere artikelen. Zo koop je bij ons ook een baby wieg, commode of bijvoorbeeld zelfs een complete babykamer!